Уместо зелене вароши, нови каменолом! Неће проћи!

Док удишемо најзагађенији ваздух у Србији, наталитет деценијама опада а млади одлазе, општинска власт је дошла на још једну „генијалну“ идеју. Отворићемо нови каменолом! Тако је! Прође неколико година а ни један нисмо отворили. Стварно нема смисла.

Отворићемо га у вароши, баш нас брига. Шта има кога да питамо, ми смо власт. Народ има да слуша и ћути. Колико нам треба гласова, 14? Дај позови „људе“ сутра у Дом културе да то изгласамо, ионако нико не пита за шта диже руку, важно је да се прими дневница.

Отворићемо каменолом 10 метара од извора и 50 метара од насеља, недалеко од школе и Дома здравља, може нам се. Немамо дозволе и све сагласности, немамо прилазни пут, немамо таблу за градилиште, исто није обезбеђено, сечемо шуму, радници без одговарајуће опреме, саобраћај није регулисан. Ма, само терај, завршиће ортаци из странке папирологију у ходу.

Ако се неко буде бунио, рећи ћемо да је све по закону али да нема јавности због Короне и тачка. Уосталом, знају ли они са киме се „каче“? Па има да их нема!

Е па СНС братијо, ИМА НАС!

Ми смо људи које нећете уплашити тако што ћете им претити отказом, уцењивати децу и фамилију.  Борићемо се!

Борићемо се за шуме, изворе, чист ваздух и здраву храну. Борићемо се за безбедност наше деце на путу до школе, за сигурност, здравље и безбрижан живот. 

ТЕК СМО ПОЧЕЛИ!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Објављено