Глас Вегас

Ако се не бавиш политиком, политика се бави тобом, то је реченица која се може чути искључиво од политичара, зато су они и почели да се баве политиком, а не зато што не знају ништа друго да раде.
Шта се деси у Вегасу, остаје у Вегасу. Сума свих хедонистичких дејстава унутар затвореног система блуда и разврата мора бити једнака нули за све субјекте ван тог система. А каменоломи никли у СНС Вегасу алијас Косјерић. Молимо вас, СНС Вегашани – шта се иза брда ваља? За каменоломе питамо. Молимо вас за стручну процену евентуалног ризика, ко је добио одобрење и од кога и шта му је одобрено, чији оно камиони „лете“ по вегашком расаднику каменолома Мрчићима и Каони, вегашкој Градини. За каменоломе питамо. Пустите нас абровске политике као брђанске дисциплине која се бави искључиво другим људима, туђим животима и оговарањем разврстаном на: кућно, комшијско и градску абровску политику.
Не питајте нас више – шта се губимо? Не мислећи на нас као особе које нестају и поново се појављују. Овако нам поручујуте да превише причамо и да је пожељно да умукнемо истога тренутка. Кезите се на нас као ненормалне водитељке које се смеју у екран док читајући вести из света јављају колико има погинулих за време бомбардовања Либије. Понашајте се као да сте нормалани, ово је молба вама за које је израз „понашај се нормално“ одавно престао да важи.
И тако… док сијају светла Лас Вегас булевара, познатијег као Главна, на обронцима СНС Вегаса у Ђорђевићима и Радојевићима нам нешто са разводним постројењем као делом система за пренос и дистрибуцију електричне енергије није у реду (читај: недостаје нам трафостаница, људи). У 21. веку ми не можемо да покренемо машине за прање веша произведене након 2000-те. Жене перу ручно у кућама где је „цркла“ Горењева машина за веш коју су нам родитељи добили као свадбени поклон са мајчине стране. Пада напон људи, које пада – нестаће га, седећемо под фењером ускоро.
Постоји и светао детаљ у читавој причи, можемо да слушамо локалну радио станицу Златиборски (Лас Вегас) јер је Комисија за тајне гробнице локалних буџетских средстава доделила средстава Златиборском Лас Вегас радију – па се добро чује и бруји у корист власти. Тражисмо на јавни увид ко је чинио ту тајну комисију и којом су идејом водиљом званом – „критеријум за доделу средстава“ поменута новчана средства опредељена, `ал смо пар месеци без одговор. Да се разумемо, не мора све ни да се зна, можда је то и безбедније за све нас, посебно не уколико је Комисија- Тајна. А тајна је кад неко нешто зна, а онда умре.
Остало је једино интригантно мутирање у опредељењу власника поменутог јавног гласила од залагања и покретања петиције за неношење маски (јер се у делу који се налези на носу уграђује чип за 5-Г), затим идеје о покретању петиције против вакцина стигло до разлаза и одрицања од чајетинског Стамата (додуше не зна се ко се ту кога одрекао, Стамат њега ил` он Стамата) и на крају недозвољавања опозицији да се оглашава на његовој радио станици.
Молимо вас, општински челници, ако смо глупи нисмо глуви. Имамо радио станицу Златиборски (Лас Вегас) и коначно нас информишите о испитивању руда, о фантомским каменоломима, о ребалансу буџета и која је тајна процедура запошљавања испоштована у Електропривреди Неваде огранак Лас Вегас (алијас ЕПС Косјерић), те се супруга власника радио станице професионално преорјентисала. Реците нам и која је Тајна Комисија број 2 баш поменуту госпођу изабрала, те да ли су исти чланови иницирани из Тајне Комисије број 1?
Ето, није наше да знамо шта је са свиме горе наведеним у нашем СНС Вегасу али нас одистински занима. Разумемо да нас се не тиче и до извесне мере поштујемо то. Ал’ баш бисмо волели да знамо, ако није тајна. Чак и да јесте, чуваћемо је к’о обезбеђење Кенедија, кеве нам Невенке!
Драги слушаоци, до постављања трафостанице у Ђорђевићима, слушајте постојећу радио станицу да чујете колико нам је свима лепо и потаман. Лаку ноћ вам желимо.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Објављено

Најновије