ГГ Чисти људи за чист Косјерић најоштрије осуђује напад на Богдана Јоксимовића

Група грађана Чисти људи за чист Косјерић најоштрије осуђује физички напад на нашег суграђанина Богдана Јоксимовић који се десио јутрос испред зграде поште у Косјерићу. Извесно је да се овај напад десио због политичког деловања Богдана и његовог јасног одбијања да прими у име КК “Црнокоса” политичке поклоне СНС што је и јавно обзнанио.

Указујемо да је сваки вид физичког насиља недопустив, како у друштву тако и у политичком деловању. Позивамо надлежне институције да одмах, и без одлагања, пронађу почионица напада и да тиме спрече даљу ескалацију сукоба у нашој заједници. Очито је да постоји велика нервоза у редовима СНС и њихових сателитских листи пред локалне изборе у Косјерићу, јер се појавила ГГ Чисти људи за чист Косјерић као једина опозиција. СНС и њихове сателитске листе покушавају да застраше све људе који се противе њиховој политици продаје јавних добара на штету грађана Косјерића, страначком запошљавању и непотизму у расподели локалног буџета.

Како смо и сами били суочени са претњама, уценама и притисцима на наше кандидате и активисте последњих дана од стране СНС и њихових сателистких листи, што због ситуације око каменолома Подградина тако и због прикупљања потписа за нашу листу, желимо још једном да поновимо не плашимо се и да ћемо увек бити на страни грађана посебно оних који су угрожени!

Група грађана Чити људи за чист Косјерић још једном понавља да ће на локалним изборима победити живот а не политика претњи, физичких напада и притисака.

ГГ Чисти људи за чист Косјерић

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Објављено