Чему служи општински сајт?

Званична интернет презентација наше општине одавно нема никакву функцију па се информишемо преко душтвених мрежа. За локално руководство ми једноставно не постојимо нити имамо право на правовремене и тачне информације.

Понављајући лошу праксу када је пандемија вируса Ковид19 у питању, када на сајту месецима није објављена нити једна једина вест о стању оболелих у нашој општини, предузетим мерама заштите, важним информацијама о значаја на свакодневни живот, тако ни данас, када се одржавају локални избори нема никаквих информација о тренутним дешавањима.

Дакле, последња вест на сајту о изборима (и последња информација генерално) је од пре две недеље, односно од пре 14 дана!

Нема информација о излазности, мерама заштите на гласачким местима, упутствима о гласању ван бирачког места или било чему другом, што је једна велика срамота.

Са друге стране, како су данас избори само у Косјерићу, Зајечару и Прешеву, замислите чуђења новинара или било кога другог ко жели да сазна нешто о данашњим дешавањима и, логично, оде за званичну интернет презентацију општине. Ми косјерци смо навикли да нас локлана екипа са власти бламира свакодневно али нас данас бламира и пред целом државом.

ГГ Чисти људи за чист Косјерић ће пробати (колико је то могуће) да све грађане, без обзира на политичко опредељење, објективно извести о свим информацијама о значаја када су данашњи локални избори у питању.

Живот, а не политика!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Објављено

Најновије