Активиста “Чисти људи за чист Косјерић” мета напада СНС

Данас је наш активиста М.Т. вербално нападнут на улици, испред просторија СНС, од стране в.д директора Дома здравља и трећег на изборној листи СНС Илије Вукадиновића, лекара овдашњег. Повод вербалног напада била је наша реакција на његове неистине и обмане јавности изнете на порталу Нова С.

Подсећамо да је в.д. директора Илија Вукадиновић и трећи на листи СНС на локалним изборима, представљајући се као председник Еколошког покрета Косјерић, извртао чињенице и напао нашу групу грађана. У вербалном нападу на нашег активисту поменути лекар опет се служи неистинама и оптужбама. Ми скрећемо пажњу јавности, али и позивамо остале листе да се суздрже од било каквих напада и реакција на исте, били они и вербални, јер могу бити увод у нешто што је много озбиљније, што и јесте манир политике СНС.

Истовремено поручујемо СНС да напади и претње код нас не пролазе. Нисмо се плашили СНС притисака на наше кандидате за одборнике или “упозорења” које шаљу нашим активистима због тема које отварамо у заједници. Јасно нам је да је последица оваквог понашања појачана нервоза СНС табора услед евидентног незадовољства грађана наше општине њиховом владавином. Упркос свим триковима којима се у предизборној кампањи служе, изостаје подршка грађана што је узрок њихове нервозе. Не бисмо искључили и необавештеност в.д директора Илије Вукадиновића о томе шта је тачно изјавио за медије, јер очито да се тешко сналази у свим својим појавним облицима и да више није сигуран у чије име прича, шта и где, нити ко изјављује шта у његово име.

Група грађана “Чисти људи за чист Косјерић” ће заштити своје активисте и истрајно се борити за одбрану интереса свих становника Косјерића.

Наша изборна листа под редним број 4 ће испитати све СНС мутне послове, партијске одлуке и уговоре. Од утврђивања одговорности за јунске поплаве, преко “супружничких” уговора за пољопривредне задруге до нелегитимних партијских одлука у погледу каменолома.

Живот, а не политика!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Објављено